Apparaten en accessoires
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesnedenkabeljauwfilet in 4 stukken gesneden800 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroen enkel het sap1
-
verse peterseliebladeren50 g
-
uien in plakjes (1 cm)300 g
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook2
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak½ tl
-
gemalen kaneel2 snuifjes
-
witte wijn50 g
-
zwarte olijven ontpit, gehalveerd50 g
-
bulgur medium grof (kooktijd ± 20 min.)200 g
-
water400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1399.1 mg
Eiwitten
44.5 g
Calorieën
2141.4 kJ /
511.8 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
10.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
53.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Komkommersalade met dille
10 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Beef Wellington
10 Std. 10 Min